L’Oreal Paris | Excellence commercial met Famke Janssen

Geboren in ons eigen Amstelveen, waarna ze Nederland ontgroeide en superster werd in de Verenigde Staten. We hebben het over niemand minder dan Famke Janssen, bekend van James Bond’s Goldeneye, X-men en Taken. Voor onze klant L’Oréal Paris Nederland maakten we met de actrice een commercial voor L’Oréal Paris Excellence Crème.

Excellence Crème is de haarkleuring voor een perfecte grijsdekking. Ook versterkt en verzorgt deze crème-kleuring je haar. De unieke drievoudige formule beschermt het haar vóór, tijdens en na het kleuren. Het beschermende serum verzorgt de kwetsbare delen van het haar vooraf. Tijdens het kleuren zorgt de kleurcrème met Keratine-AA voor bescherming en na het kleuren geeft de verzorging extra zachtheid en bescherming.

 

Client

L’Oréal Paris
L’Oréal Paris is een internationaal beautymerk en biedt een groot aantal producten aan op het gebied van haarkleuring, make-up, parfum, haar-, huid- en zonverzorging. Het motto ‘Because I’m Worth It’ moet iedere vrouw inspireren om haar eigen unieke schoonheid te omarmen en haar gevoel van eigenwaarde te versterken.