Remia | Maar het kán sneller

Remia kwam bij ons met een nieuw product: Remia Saus voor Ovenschotel. Daarmee zet je heel makkelijk en ook nog eens snel een ovenmaaltijd in elkaar. We maakten een commercial, waarin Nederlands snelste man, Olympisch finalist Churandy Martina, laat zien hoe je die lekkere ovenschotel bereidt.

Op het pakje staat dat de bereidingstijd 5 minuten is, maar Churandy denkt dat dat sneller moet kunnen. Véél sneller. In de commercial zien we hoe Churandy samen met zijn collega-renners een ovenschotel in elkaar draait tijdens een echte estafettewedstrijd. In een uitzinnige entourage bereiden ze een ovenschotel in een nieuw wereldrecord!

Je maakt een Remia ovenschotel in 5 minuten. Maar het kan sneller. Véél sneller. 

Client

Remia
Remia is als toonaangevend producent van sauzen en vetten inmiddels niet meer weg te denken uit de levensmiddelenbranche. Spraakmakende marketingcampagnes, product- en verpakkingsinnovaties hebben Remia een sterk merk gemaakt. Basis voor het succes van Remia is de diepgewortelde ondernemersmentaliteit die zich kenmerkt door zelfstandigheid, nuchterheid en voortdurende innovatie.